Datum plaatsing: 07 januari 2020

Een nieuwe indeling voor de warenmarkt op woensdag


Een nieuwe indeling voor de warenmarkt op woensdag


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De warenmarkt op woensdag is toe aan vernieuwing! Daarom is er vanaf 8 januari 2020 een nieuwe indeling op de Markt. De indeling is hier compact en houdt meer rekening met de looplijnen van bezoekers. De ondernemers met food staan gecentreerd op de Pensmarkt of zoveel mogelijk aaneengesloten. De kramen op de Pensmarkt blijven staan zoals ze staan.

De warenmarkt heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. Minder mensen hebben overdag tijd om de markt te bezoeken door de opkomst van het aantal tweeverdieners en online shoppen. Ook het aantal kooplieden neemt af en er is weinig nieuwe aanwas. De nieuwe indeling komt tegemoet aan de wensen van de consument. Een compacte warenmarkt zonder gaten.

Nieuwe eindtijd
Bij de nieuwe indeling hoort ook een nieuwe eindtijd. Op verzoek van het merendeel van de kooplieden stopt de warenmarkt op woensdag vanaf 8 januari om 15.00 uur het hele jaar door.

Breed aanbod
De warenmarkt in de binnenstad op woensdag heeft een breed aanbod in zowel food als non-food. Een divers aanbod van o.a. groenten en fruit, kleding, onder- en beenmode.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15814