Datum plaatsing: 07 januari 2020

Op zoek naar een nieuwe vloer?


Op zoek naar een nieuwe vloer?


's-Hertogenbosch (Regionaal): Misschien ga jij verhuizen? Op kamers? Woon je al jaren in hetzelfde huis en is jouw vloer toe aan vervanging? Of heb jij gewoon zin in een verandering? Er zijn veel redenen om op zoek te gaan naar een nieuwe vloer en in deze blog lees je daarom welke verschillende vloeren er allemaal zijn!

Wat is je stijl?
Het is goed om eerst te kijken naar je interieur. Welke stijl heb je en welke kleuren gebruik jij veel? Heb jij bijvoorbeeld een landelijke inrichting? Dan past hier geen vloerbedekking bij. Kies dan voor een mooie houten vloer. Of heb jij bijvoorbeeld een moderne look? Ga dan voor chique tegels in huis! Kies dus een vloer uit die goed past bij de rest in je huis.

Tegels
Bij tegels denk je misschien al snel aan een badkamer of een keuken, maar ook in een woonkamer kan het erg chique staan. Een voordeel van tegels is dat ze erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Je hoeft er maar zachtjes met een bezem overheen te gaan en je hoeft maar één keer in de week te dweilen. Ook wanneer je huisdieren hebt zijn tegels ideaal. De haren en vieze pootjes kunnen snel en makkelijk worden verwijderd. Een nadeel van tegels is dat je in de winter snel koude voeten kunt krijgen. Dit kun je oplossen door vloerverwarming aan te leggen, maar uiteraard gaat dit wat kosten. Een handige en goedkope oplossing zijn daarom warme sloffen aan de voeten!

PVC vloer
Een PVC vloer is een vloer van kunststof. Het is dun en flexibel, waardoor het makkelijk te bewerken en te vervangen is. Daarnaast zijn PVC vloeren vochtbestendig, geluiddempend en kun je ook hieronder vloerverwarming plaatsen. Ideaal dus! Het leuke aan een deze vloer is dat je het in een houten, stenen of betonlook kunt krijgen.

Houten vloer
Met een houten vloer creëer je direct een warme uitstraling. Deze natuurlijk look zien we tegenwoordig veel in interieurs. Denk niet alleen aan een vloer, maar ook aan houten kasten, salontafels en stoelen bijvoorbeeld. Een houten vloer maakt je woonkamer daarom helemaal af! Wel is deze vloer lastig te leggen, dus zorg dat dit voor je wordt gedaan door een professional. Op die manier weet je dat het gelijk goed gedaan wordt.

Kliklaminaat
Kliklaminaat heeft de uitstraling van een houten vloer, maar is in de praktijk veel makkelijker te leggen! De planken worden namelijk in elkaar gehaakt voor een clicksysteem. Heel erg handig wanneer je dus zelf de vloer gaat leggen. Daarnaast is het assortiment erg breed. Je kunt de vloer in bijna iedere stijl/kleur halen en op die manier laat je het perfect matchen met jouw interieur.

Er zijn dus veel verschillende soorten vloeren die allemaal passen bij een stijl. Welke vloer zal mooi staan in jouw huis? Heel veel succes!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18431