Datum plaatsing: 08 januari 2020

Sleutels kwijtgeraakt of vergeten, wat te doen?


Sleutels kwijtgeraakt of vergeten, wat te doen?


's-Hertogenbosch (Regionaal): Iedereen heeft het weleens meegemaakt of gaat het nog meemaken, je bent de sleutel vergeten of misschien zelfs kwijtgeraakt. Maar wat kun je nou het beste doen in zo'n geval? Wat het beste is hangt af van de situatie, in dit artikel zullen we toelichten welke stappen je het beste kunt ondernemen, maar ook wat je vooral beter niet kunt doen.

Wat kun je wel doen?
Indien je de sleutel bent vergeten of kwijtgeraakt kun je eerst nagaan of je nog bij iemand anders een kopie hebt liggen, veel mensen hebben bij de buren of bekenden een kopie van de sleutel voor dit soort gevallen. Heb je dit nog niet, dan is het eventueel een goed idee hierover na te denken.

Indien er geen kopie aanwezig is dan is het aan te raden om een slotenmaker te bellen die lid is van NSSG (Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde). Bij het gebruik van een monteur zijn de kansen het grootst dat er geen of weinig kosten gemaakt worden bij het forceren van een slot. Daarnaast zijn de monteurs van Amsterdamslotenmaker.com of Amsterdamslotenservice.com 24 uur per dag beschikbaar. De monteurs zijn meestal binnen 25 minuten ter plaatse en zullen vooraf een prijsindicatie opgeven van de kosten, hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Wat niet doen?
Het is in ieder geval niet aan te raden om een ruit in te tikken of een deur in te trappen. Dit kan namelijk behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. De schade zal immers verholpen moeten worden.

Ook wordt er vanuit paniek vaak een slot geforceerd door iemand die hier niet bedreven in is. Dit kan ervoor zorgen dat het slot dermate geforceerd is dat deze onbruikbaar is geworden en dus vervangen zal moeten worden.

Slotenmaker in Amsterdam
Een vertrouwde partij die ervaren monteurs in Amsterdam heeft vind je op Slotenmaker Amsterdam. Deze partij heeft maar liefst een 4.8/5 uit 18 stemmen en is tevens aangesloten bij NSSG. Tevens is er een keurmerk aanwezig, namelijk 'Politie Keurmerk Veilig Wonen'.

Waarvoor kun je ze nog meer contacteren?
Ook bij inbraak komt het voor dat een slot geforceerd is. De bovengenoemde websites kunnen hierbij hulp bieden. De monteurs zullen het slot op professionele wijze herstellen en u tevens informeren om herhaling van inbraak te voorkomen. Ze zijn op de hoogte van de laatste innovaties op gebied van inbraakpreventie.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17900