Datum plaatsing: 09 januari 2020

Start (weer) met (nordic-)wandelen bij Sportclub Prins Hendrik!


Start (weer) met (nordic-)wandelen bij Sportclub Prins Hendrik!


Vught (Vught): Vaak heb je goede voornemens, je wilt meer gaan bewegen, maar het komt er maar niet van. Je aansluiten bij een club helpt je daarbij, het maakt je gemotiveerder en je zegt niet zo snel af. In Vught bestaat zo’n club: de Vughtse Sportclub Prins Hendrik. Prins Hendrik biedt je meerdere keren per week de mogelijkheid om samen met anderen 1 tot 1,5 uur te wandelen of te nordic-wandelen in de omgeving van het clubhuis: Natuurgebied De Vughtse Heide en de aangrenzende gebieden. De groepen worden begeleid door gekwalificeerde trainers.

Als je kennis wilt maken met deze activiteiten en met Prins Hendrik kun je een proefles bijwonen op zaterdag 11 januari. Om 9.15 uur is er een introductieles voor wandelaars. Een gekwalificeerde trainer geeft je instructie over de juiste wandeltechniek, je maakt kennis met de sfeer van de sportclub en je hoort wat voor mogelijkheden er voor jou zijn.

Elke kennismakingsles kost €2,- inclusief koffie of thee, die je ter plekke contant dient te betalen. De les start vanuit het clubhuis van Prins Hendrik, Sportlaan 1, 5263 DN Vught

Door je nu meteen aan te melden heb je die allereerste stap al gezet: loopsport@ph.nl. Zet erbij dat je je aanmeldt voor 11 januari. Kijk op www.ph.nl/loopsport voor meer informatie. Mocht je niet kunnen en wil je toch starten, is dat geen probleem. Je kunt op elk moment instromen in de bestaande groepen. Op de website kun je vinden hoe dat moet.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16844