Datum plaatsing: 10 januari 2020

Afvalkalender 2020 beschikbaar


Afvalkalender 2020 beschikbaar


Oss (Oss): De afvalkalender van 2020 is beschikbaar. Op de afvalkalender staan alle ophaaldagen voor 2020. De kalender van 2020 vraagt u digitaal op via www.mijnafvalwijzer.nl of met de gratis app AfvalWijzer. Daar kunt u de kalender ook printen.

Verandert uw ophaaldag?
In sommige straten zijn de ophaaldagen veranderd. Kijk goed op de kalender of dat ook voor uw straat geldt. De container moet op de ophaaldag vanaf 07:00 uur aan de straat staan. U mag de container ook de avond van te voren neerzetten.

Voordelen app AfvalWijzer
In de app Afvalwijzer kunt u automatisch melding instellen. Die krijgt u als we het afval ophalen. U krijgt dan ook meldingen als er tijdelijke veranderingen zijn. Bijvoorbeeld bij uitval van een vuilniswagen door gladheid of als de ophaaldag wijzigt. Let op: hiervoor moet u pushberichten toestaan! De AfvalWijzer app is gratis en kunt u gebruiken op uw smartphone en tablet. U herkent de app aan het groene logo met de witte container.

Hulp nodig?
Hebt u hulp nodig bij het downloaden van de app of het printen van uw kalender? Bel dan de gemeente via 14 0412. Gebruikt u geen computer, smartphone of tablet? Bel dan naar de gemeente Oss voor een papieren kalender via 14 0412.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15589