Datum plaatsing: 25 januari 2020

Poëzieavond met Serge van Duijnhoven


Poëzieavond met Serge van Duijnhoven


Oss (Oss): In het evenementencafé van Groene Engel in Oss is woensdag 5 februari een poëzieavond.
Hoofdgast is multitalent Serge van Duijnhoven. De activiteit is een initiatief van Bibliotheek Oss in samenwerking met de Dichtersbent.

Oud-Ossenaar Serge van Duijnhoven (1970) is schrijver, dichter, historicus en journalist. Hij is oprichter van het tijdschrift MillenniuM en de Stichting Kunstgroep Lage Landen. Daarnaast is hij frontman van het muzikale gezelschap Dichters Dansen Niet. Als dichter heeft hij meer dan tien bundels op zijn naam staan, waarvan Vuurproef de laatste is.
Naast een optreden van Serge van Duijnhoven is er een interview met hem en zijn er voordrachten van leden van de Dichtersbent. Verder is er livemuziek van het Osse duo TurtleBack Lane dat sfeervolle droompop maakt.

De poëzieavond wordt gehouden tijdens de landelijke Poëzieweek (30-01 t/m 05-02). Het thema deze keer is ‘De toekomst is nu’.
De aanvang van de avond is 20.00 uur. De entree is 5 euro voor leden en 7 euro voor niet- leden van de bibliotheek. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle bibliotheken van de NOBB en bij Groene Engel. Op de dag zelf kost een kaartje 7 euro.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30683