Datum plaatsing: 15 januari 2020 - Laatst gewijzigd: 14-01-2020 11:13:52

Het 56e Oetelkonzčrt “TWČNTIES!”


Het 56e Oetelkonzčrt “TWČNTIES!”


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 18 februari 2020 vindt in het Theater aan de Parade het 56e Oetelkonzčrt “TWČNTIES!” plaats!

Ieder jaar, op de dinsdagavond vóór Carnaval, organiseert CV de Oetels het Oetelkonzčrt. Op het Oetelkonzčrt verzorgt de Philharmonie Zuid-Nederland een sfeervol en carnavalesk, op Oeteldonk gericht, klassiek konzert. Klassieke muziek, afgewisseld met eigentijdse nummers. Gebracht door een gerenommeerd orkest, in samenwerking met verschillende solisten. Na afloop volgt een zinderende afterparty tot včr na middernacht. Laat uw portemonnee maar thuis. Want alle consumpties zijn gratis!

Met man en macht zijn we aan het werk om dit totaalspektakel tot een groot succes te maken. Het wordt een monumentale avond, met de vier stoere mannen van Percossa, de Welsh-Italiaanse tenor Adriano Graziani – een must voor iedere ware operaliefhebber -, en last but not least, bekend om haar warme en etherische stemgeluid, sopraan Kristina Bitenc uit Slovenië.
De kaartverkoop loopt – mede dankzij onze grote groep donateurs – als een tierelier. Het grootste deel van de 1.400 beschikbare plaatsen is al, drie maanden voor het konzčrt, verkocht. Wilt u ook naar het Oetelkonzčrt? Kijk dan op http://oetelkonzert.nl/kaarten/ of er nog kaartjes beschikbaar zijn. Ben er op tijd bij, dan bent ook ú van de partij!
We hebben dit jaar een bijzondere groep artiesten: De percussiegroep Percossa, de Welsh-Italiaanse tenor Adriano Graziani en de Sloveens opraan Kristina Bitenc.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16657