Datum plaatsing: 21 januari 2020

Bambergers carnaval ‘Veur altijd jong’ presenteert ‘Sjatoo Amadeiro’


Bambergers carnaval ‘Veur altijd jong’ presenteert ‘Sjatoo Amadeiro’


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): C.V. de Bambergers viert dit jaar een bijzonder jubileum: Het is de 50e keer dat deze vereniging het Bambergers Carnaval organiseert. Twee avonden achter elkaar zal er in de grote zaal van het Hoftheater der Amadeiro’s een grootse show opgevoerd worden, onder leiding van (en geschreven door) Ruud van Laar met als titel ‘Sjatoo Amadeiro’.
Na ‘Sjatoo Amadeiro’ gaan alle bezoekers naar het bruisend Bal Madeira waar als vanouds het Bambergers Showorkest aanwezig is onder leiding van Ad Damen. Als klap op de vuurpijl is er een speciaal gelegenheidsorkest met de naam ‘’Veur altijd Jong’’ met diverse Oeteldonkse zangers en zangeressen. Daarnaast zullen vele Oeteldonkse muziekskes een optreden verzorgen in de foyer van het Hoftheater.

Theater aan de Parade
Donderdag 20 februari en vrijdag 21 februari 2020, aanvang 18.33 uur.
Toegangsprijs €19,50 inclusief kopje koffie bij binnenkomst.
Start kaartverkoop dinsdag 28 januari aan de kassa van het Theater aan de Parade. Om 10.00 uur zullen volgnummers worden uitgegeven en om 11.00 uur start de kaartverkoop.

‘Sjatoo Amadeiro’
De Bossche Familie Wijnands is jaren tevergeefs bezig geweest om in Frankrijk een Bed & Breakfast op te zetten. Berooid en een illusie armer keert de familie terug naar hun roots. Weer thuis komen spoedig de leegstaande Hudson’s gebouwen in beeld en heeft de familie weer de grootste plannen om daarvan een Groot Carnavals Kasteel te maken dat oplossingen biedt aan allerlei Bossche en Oeteldonkse problemen. Of het hun lukt? Dat gaat u zien en horen in “Sjatoo Amadeiro.” Een wervelende nieuwe show vol muziek, dans, komische scènes en uitgevoerd door vele bekende Oeteldonkse artiesten.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16111