Datum plaatsing: 22 januari 2020

Daelmans Stroopwafels steunt de Oeteldonksche Club met de opbrengst van limited edition stroopwafelblikken mét embleem


Daelmans Stroopwafels steunt de Oeteldonksche Club met de opbrengst van limited edition stroopwafelblikken mét embleem


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): In de aanloop naar Carnaval 2020 steunt Daelmans Stroopwafels de Oeteldonksche Club door de verkoop van Oeteldonkse stroopwafelblikken samen met een exclusief koekenbakkers embleem.

Als ode aan de populaire Brabantse Daelmans stroopwafel heeft Daelmans dit jaar, speciaal voor carnaval een limited edition Oeteldonks Stroopwafelblik én exclusief ‘Bende gij OK unne koekenbakker’ embleem ontworpen. Voor alle Oeteldonkers die gek zijn op stroopwafels én op carnaval is het blik in combinatie met het koekenbakker embleem voor €9,95 verkrijgbaar via de Daelmans webshop www.stroopwafels.com en geselecteerde verkooppunten. Van ieder verkocht stroopwafelblik gaat €2,50 naar de Oeteldonksche Club. Zij nemen jaarlijks een groot deel van de organisatie van het Carnavalsfeest voor haar rekening en bewaken de Oeteldonkse tradities.

Als Brabants bedrijf met typisch Hollands product en de oorsprong vlakbij ’s-Hertogenbosch (Vlijmen), voelt
Daelmans zich verbonden met Oeteldonk “Als Brabantse koekenbakkers vieren we graag Carnaval in Oeteldonk. Het is fantastisch hoe de Oeteldonksche Club zich inzet voor het behoud van de Oeteldonkse tradities van ons “durp”. Met de opbrengst van deze stroopwafel actie willen we het goede werk van de Oeteldonksche Club ondersteunen”, vertelt Jeroen Daelmans (CEO). Daelmans wil met de limited edition stroopwafelblikken een mooie financiële bijdrage leveren aan de Oeteldonksche club zodat er ook dit jaar weer een mooi feest kan plaatsvinden.

Daelmans Stroopwafels verovert de hele wereld en is inmiddels uitgegroeid tot het nummer 1 merk in stroopwafels. Jaarlijks genieten meer dan één miljard consumenten over de hele wereld van deze populaire Brabantse stroopwafel.
Bak jij met ons mee? Kijk op http://www.daelmansbanket.nl/werken-bijUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15302