Datum plaatsing: 22 januari 2020 - Laatst gewijzigd: 21-01-2020 10:37:08

Talentenveiling door leerlingen van het Titus Brandsmalyceum met o.a. Lowki, het Universum en verrassing van Henk Schiffmacher


Talentenveiling door leerlingen van het Titus Brandsmalyceum met o.a. Lowki, het Universum en verrassing van Henk Schiffmacher


Oss (Oss): Op 31 januari organiseren leerlingen van het TBL een benefietavond om geld in te zamelen voor QuestTrek. De avond wordt gehouden in het TBL-gebouw aan de Molenstraat 30 te Oss. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.30 uur. De school is vanaf 19.00 uur open. Bezoekers kunnen genieten van hapjes, drankjes en muziek van de band Lowki. Op deze avond zal er ook een talentenveiling worden gehouden. Dit houdt in dat mensen hun bijzondere talent beschikbaar hebben gesteld en de hoogste bieder mag gebruik maken van dit talent. Er kan geboden worden op talenten als koks, ontwerpers, loodgieters, muzikanten, experts, een verrassing van Henk Schiffmacher en nog veel meer! Alle opbrengsten van deze avond gaan naar de stichting Mountain Child Care.

Op 2 april 2020 vertrekken acht leerlingen van het TBL op een heel bijzonder avontuur, samen met een docent en begeleiders van MyQuest. Zij gaan een 6- daagse QuestTrek lopen in de Nepalese Himalaya, waarop je leert over jezelf, de studie waarvoor je wilt gaan en je missie. Een QuestTrek is een persoonlijk leiderschapsreis voor het onderwijs. Dit doen zij samen met zes Nepalese wees- en straatjongeren. Voordat zij in april op het vliegtuig stappen, gaan zij eerst geld ophalen voor de stichting Mountain Child Care. Deze stichting zorgt ervoor deze wees- en straatjongeren de juiste begeleiding krijgen om hun talenten te ontdekken en met deze talenten een goede toekomst voor zichzelf kunnen opbouwen. De Nepalese jongeren met wie zij op wandeltocht gaan, worden begeleid door deze organisatie.

Kaartjes voor de avond zijn verkrijgbaar voor €7,50 via:
https://www.eventbrite.com/e/tickets-benefietavond-tbl-89223817841 of in de hal van school tijdens de avond (betalen kan dan alleen contant).
Voor vragen kunt men terecht op instagram @tblnaarnepal of stuur een mailtje via questtrektbl@gmail.com. Kijk voor informatie over MyQuest of Mountain Child Care op www.myquest.academy of www.mountainchildcare.orgUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31952