Datum plaatsing: 14 februari 2020

Maan komt terug naar Muze Misse!


Maan komt terug naar Muze Misse!


Oss (Oss): Er is veel gebeurd sinds 3 juli 2016, de dag dat Maan voor het eerst op Muze Misse stond. Ze is dan de kersverse ‘Voice of Holland’ en inmiddels is Maan een van de meest succesvolle zangeressen van ons land. ‘Ze huilt maar ze lacht’, ‘Zo kan het dus ook’, ‘Hij is van mij’, Maan domineert op dit moment de hitlijsten. Hoogste tijd dus dat ze terugkeert naar Muze Misse!

Na haar clubtour dit voorjaar start het festivalseizoen en de zangeres slaat Oss niet over. Dat wordt dus lekker meezingen deze zomer in de zon tijdens de 14e editie van Muze Misse festival. In het sfeervolle Jan Cunenpark in Oss staat 5 juli, verdeeld over twee podia, de top van de Nederlandse muziek. Dit jaar zijn dit, naast Maan: Frank Boeijen, Kraak & Smaak, Tim Akkerman & The Ivy League, Samantha Steenwijk, The Pilgrims, Stefan & Sean, Barrelhouse en The Spunyboys. Voor elk wat wils en de line-up is nog niet eens compleet!

Muze Misse meemaken? Scoor dan nu je kaarten! Tickets zijn te verkrijgbaar via www.muzemisse.nl, Ticketmaster, Primera en in Oss bij CD Kiosk en Guitar Factory.

Naast de reguliere tickets €27,50 (exl. servicekosten) introduceren we het ‘Tienerticket’ voor jongeren van 13 t/m 17 jaar, dit kost €12,50.
Voor kids t/m 12 jaar is er zoals altijd het Kinderticket. Deze zijn €2,50 en online te koop als aanvulling op een regulier ticket, maar ook los aan de dagkassa en bij de fysieke verkooppunten.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16748