Datum plaatsing: 24 januari 2020

Jaarlijkse Opschoondag in Bernheze 21 maart 2020


Jaarlijkse Opschoondag in Bernheze 21 maart 2020


Regio (Bernheze): De Landelijke Opschoondag is Nederlands grootste opschoonactie tegen zwerfafval. Vanaf dit jaar slaan de Wildbeheereenheden de handen ineen met Team Schoon van de Bries om nog meer bewoners in actie te laten komen tegen zwerfafval. Kom ook in actie op zaterdag 21 maart en maak kans op mooie prijzen met de Afvalbingo. Meld je aan met buren, vrienden of familie.

Iedereen in actie tijdens de Landelijke Opschoondag
De Wildbeheereenheden blijven zich ook dit jaar fanatiek inzetten om zwerfvuil in het buitengebied op te ruimen. In samenwerking met Team Schoon roepen we verenigingen, buurtgenoten en bovendien ook scholen en kinderen op om aan te sluiten en in verschillende gebieden in de gemeente aan de slag te gaan. De gemeente Bernheze ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opschoonmaterialen.

Dubbele beloning
Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen vanaf dit jaar ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. Alle deelnemende groepen maken bovendien kans op fantastische prijzen!

Enthousiast geworden?
Willen jij en je buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect.

Aanmelden
Kom ook in actie en meld je aan: https://singuser49c30451.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_1FUxAe91NEy69JH
Via je aanmelding zijn bovendien promotiematerialen beschikbaar om buren, collega’s of (mede-)leerlingen enthousiast te maken om mee te doen.

Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je dan alvast aan als zelfstandige opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12674