Datum plaatsing: 21 januari 2020

Getuigen overval tankstation gezocht!


Getuigen overval tankstation gezocht!


Berghem (Oss): Op donderdag 16 januari 2020, omstreeks 20.00 uur, heeft er een overval plaatsgevonden op het Shell Hanex tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat te Berghem.

Aldaar bedreigden 3 jonge mannen, vermoedelijke leeftijd tussen de 16 en 20 jaar oud, de medewerker met een steekwapen waarna ze een greep uit de kassa deden. Zij gingen er vervolgens vandoor met enkele honderden euro's.

De daders zijn vervolgens te voet gevlucht. Zij zijn hierbij de Burgemeester van Erpstraat overgestoken en vermoedelijk de Veldstraat en daarna de Parlevlietstraat ingerend.

Voor de overval hebben de 3 daders vermoedelijk enige tijd op de uitkijk gestaan rondom het Shell Hanex tankstation. Op een voor hen geschikt moment renden zij de shop binnen en riepen "overval, overval"!

U zult begrijpen dat wij deze zaak hoog oppakken. Een dergelijke overval heeft natuurlijk een enorme impact op het slachtoffer en op de omgeving.

Heeft u iets gezien of gehoord? Of woont u in Berghem en heeft u camerabeelden die mogelijk iets bruikbaars hebben opgenomen. Neem dan contact op met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.25085