Datum plaatsing: 24 januari 2020

Koor Vivace uit Heeswijk-Dinther zoekt mannen


Koor Vivace uit Heeswijk-Dinther zoekt mannen


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Koor Vivace uit Heeswijk-Dinther is op zoek naar mannen en speciaal tenoren zijn meer dan welkom in dit gezellige maar ook hard werkende koor.

Iedere donderdagavond is er in het Willibrordcentrum vanaf 20.00 uur de repetitie.

Gedurende 20 jaar is er een groot repertoire opgebouwd met heel diverse muziekstijlen. Het aanbod varieert van modern tot klassiek, en van musical en ritmische pop tot religieuze liederen. Ook beschikt het koor over een uitgebreid kerstrepertoire. Door het jaar heen geven we diverse opvoeringen, soms op uitnodiging, of door onszelf georganiseerd zoals ons jubileumconcert in Bernrode afgelopen april.

Ook voor gezelligheid is ruimte bij Vivace, zo hebben wij o.a. een kwartaalborrel aansluitend op een iets kortere repetitie zodat we onderling weer een beetje kunnen bijkletsen onder het genot van een drankje en een hapje. Ons jaarfeest is iedere keer weer een verrassing hoe het ingevuld zal worden.

Wie bovenstaande wel aanspreekt kan contact opnemen met het secretariaat: dinyvivace@gmail.com
Of kom gewoon een keer vrijblijvend langs bij een repetitie om te luisteren of zelfs te zingen. U bent altijd welkom!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27094