Datum plaatsing: 21 januari 2020 - Laatst gewijzigd: 23-01-2020 14:23:01

Werkzaamheden glasvezel Geffen hervat


Werkzaamheden glasvezel Geffen hervat


Geffen (Oss): Afgelopen vrijdag ontstond er in Geffen bij de werkzaamheden voor aanleg van het glasvezelnetwerk een gaslek in het dorp. Dit was al de elfde keer in voormalige gemeente Maasdonk, in zo’n 1,5 jaar tijd. Het lek van vrijdag was de vierde in Geffen. Daarop stopte Enexis de werkzaamheden met E-Fiber.

Ondertussen hebben de bedrijven samen met de gemeente Oss een goed gesprek gevoerd, en heeft E-Fiber beterschap beloofd. Enexis benadrukt dat het voor de veiligheid ontzettend belangrijk is dat er zorgvuldig gewerkt wordt. Daarom komt er meer toezicht en zal er voorzichtiger gewerkt worden. Dat betekent dat de aanleg van het glasvezelnetwerk in Geffen weer hervat gaat worden.

Ook probeert E-Fiber meer Ossenaren zover te krijgen om glasvezel aan te laten leggen. Alle inwoners van gemeente Oss zullen later deze week een brief van de wethouder in hun brievenbus vinden, waarin staat hoe belangrijk glasvezel is. Op 1 februari moet 30 procent van alle huishoudens in gemeente Oss zich hebben aangemeld.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29902