Datum plaatsing: 09 februari 2020

Koalstampersboerenbruiloftspaar Leon en Claudia Horsten


Koalstampersboerenbruiloftspaar Leon en Claudia Horsten


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Het belooft weer een gezellige dag te worden op dinsdag met de carnaval. Leon en Claudia Horsten zullen voor de tweede keer hun ja-woord geven voor oud-burgemeester Jan Pommer op de Dinsdeggemeregeboerenbruiloft van De Koalstampers op de trappen van ’t oauw gemintehuis in Berlicum.

Tweede keer? Ja zeker! Twee jaar geleden gaf het prille paartje ook al hun ja-woord voor (toen nog) burgemeester Pommer in de echte echt. Deze keer worden ze in de onechte echte Koalstampers echt verbonden. De heer Pommer heeft al tientallen Koalstampersboerenbruidsparen voor zich gezien. De Koalstampers zijn heel blij dat Jan Pommer deze ‘nevenfunctie’ wil blijven uitvoeren nu hij met pensioen is.

Leon en Claudia hebben elkaar leren kennen in Herberg De Gouden Leeuw in Berlicum waar ze allebei werkten. Hier vindt ook het dinsdeggemerregeboerenbruiloftsontbijt plaats om 10.15 uur voorafgaand aan de plechtigheid om 12.15 uur op het Oauw gemintehuis. Wat ook bijzonder is want dit was jaren voor huwelijksplechtigheden te boeken maar nu alleen nog maar éen keer per jaar, voor de Koalstampers dus.

Vanaf 14.00 uur is er de boerenbruiloftsborrel in het café van De Gouden Leeuw. Waar iedereen welkom is om te komen feliciteren. Wil je bij het boerenbruiloftsontbijt zijn? Dan kan je een speciale corsage kopen via voorzitter@koalstampers.nl. De plechtigheid op ’t Aouw gemintehuis aan het Raadhuisplein en de receptie in De Gouden Leeuw aan de Hoogstraat zijn gratis bij te wonen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13685