Datum plaatsing: 26 januari 2020

Danslessen voor jongeren met een beperking vanaf 12 jaar en ouder


Danslessen voor jongeren met een beperking vanaf 12 jaar en ouder


Heesch (Bernheze): Dans is voor iedereen, daar zijn wij van overtuigd. Vanuit onze studio werken we hier dan ook al jaren voor. Er is echter een doelgroep die niet of moeilijk kan meedraaien in de reguliere lessen. Daarom starten wij met iets nieuws: danslessen voor jongeren met een beperking vanaf 12 jaar en ouder.

In december 2019 dansten we met zo’n 200 leerlingen van onze studio tijdens de Goede Doel Actie ‘Go for G-dans’ om deze lessen mogelijk te maken. Een fantastisch evenement, waarbij een prachtig bedrag is opgehaald om deze lessen voor leerlingen met een beperking mogelijk te maken!

Voorop staat dat we een les realiseren waarin deze speciale groep leerlingen plezier beleeft in muziek en dans! In deze les hanteren wij geen vaste stijl, maar bieden we de leerlingen fysieke uitdaging in diverse stijlen. We nemen hen mee van bijvoorbeeld hiphop moves naar show, naar ballet of naar een eigen stijl. Daarnaast is het ook een les waarin iedere leerling goed wordt begeleid en zich gezien én gewaardeerd voelt.

Onder deskundige leiding hebben de lessen een vaste, herkenbare structuur met een warming-up, ruimte voor technieken, improvisaties, verplaatsingen, dance moves en combinaties. Methodisch en didactisch zal dit alles worden aangeboden in vormen die bij deze doelgroep passen. Om dit mogelijk te maken, hanteren wij voor deze lessen kleine groepen waarbij twee docenten aanwezig zullen zijn. Vanaf maandag 3 februari willen we starten met het eerste lessenblok G-Dans voor jongeren met een beperking vanaf 12 jaar en ouder. Deze lessen vinden plaats in de Pas in Heesch.

Elke maandag van 16.30 tot 17.30 uur in de studio in CC De Pas (Heesch)

Aanmelden kan telefonisch via 06-15650770 of via info@balletstudiovanderstappen.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15559