Datum plaatsing: 27 januari 2020

WHV speelt gelijk tegen MVC


WHV speelt gelijk tegen MVC


Loosbroek (Bernheze): In de eerste wedstrijd na de winterstop heeft WHV moeizaam met 1–1 gelijk gespeeld tegen MVC uit de Mortel. In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd waarbij beide ploegen na een lange winterstop moeizaam tot goed spel kwamen. Het was meer hard werken dan goed voetbal. Uiteindelijk was het een dood spelmoment dat de score opende. Ditmaal was het een corner van Thomas Bosch die direct in de goal verdween. 1–0 voor WHV. Hierna probeerde MVC het spel in handen te nemen, maar het was WHV wat de beste kans kreeg om de score verder uit te bouwen. Niels vd Wielen wist de bal niet in het doel te schieten. Rust 1–0 voor WHV.

Na rust werd de wedstrijd niet beter. WHV kwam er bijna niet meer uit en MVC rook zijn kans en in de 63e minuut kwamen de gasten uit de Mortel op gelijke hoogte. Hierna was het MVC die betere in het spel was, maar de beste kans was voor WHV. En Yorrick vd Rakt schoot rakelings langs. MVC schoot ook nog een keer op de paal, maar uiteindelijk werd het 1–1. Een moeizaam gelijkspel na een zware wedstrijd.

Volgende week speelt WHV de belangrijke uitwedstrijd tegen Nieuw Woensel. De volgende zware wedstrijd in een race om de bovenste plaatsen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15204