Datum plaatsing: 31 januari 2020

Gratis shoppen op de Osse markt


Gratis shoppen op de Osse markt


Oss (Oss): De hele maand februari krijg je bij elke aankoop op de dinsdag- en zaterdagmarkt in Oss een bon. Vul de bon in en maak kans op een waardebon van 25 euro. Op dinsdag 29 februari maken we de winnaars bekend.

Hoe kun je meedoen?
Koop je in februari brood, sokken, appels of iets ander op de markt dan krijg je een bon. Vul op elke bon je naam en telefoonnummer in. Lever de bon in bij de kraam met alles voor je huisdier. Die staat dinsdag en zaterdag op het Eikenboomgaardplein. Je kunt de bonnen inleveren tot dinsdag 29 februari 13.00 uur. Daarna is de trekking van de winnaars. De kooplieden van de dinsdag- en zaterdagmarkt in Oss verloten 50 waardebonnen van 25 euro. In totaal is er dus 1.250 euro te winnen.

Waar en wanneer kun je gratis shoppen?
Elke winnaar krijgt € 25 shoptegoed voor de markt in waardebonnen van 5 euro (2x) en 2,50 euro (6x). De helft van de waardebonnen kun je besteden bij kramen met etenswaar (food), de andere helft bij kramen met sokken, tassen, wenskaarten en dergelijke (non-food). Je kunt met de waardebonnen shoppen op de Osse markten van dinsdag 3, zaterdag 7, dinsdag 10 en zaterdag 14 maart. Je krijgt geen contant geld voor de bonnen. Ook moet je het bedrag van de waardebon helemaal besteden; je krijgt geen wisselgeld.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14450