Datum plaatsing: 12 februari 2020

Gratis Zandhazendurps ontbijt op carnavalsmaandag


Gratis Zandhazendurps ontbijt op carnavalsmaandag


Rosmalen ('s Hertogenbosch): We starten de carnavalsmaandag met een stevig ontbijt in De Kentering. Vanaf 11.11 uur bakt Ut Neij Clubke voor u de eieren, smeert de broodjes en schenkt koffie en thee. Deelname aan dit ontbijt is gratis. Wat is er nu beter en gezelliger dan gezamenlijk de derde carnavalsdag beginnen. Nog Eentje Dan verzorgt de muzikale noot tijdens dit groot Zandhazendurps ontbijt. De Kentering maandag 24 februari 11.11 uur. Drinkt u liever iets anders dan koffie of thee, dan is dat voor eigen rekening.

Pleinfeest Hedde FF
Er is meer te doen in Zandhazendurp op deze 24e februari. Vanaf 18.00 uur organiseert Hedde FF weer hun pleinfeest bij De Kentering. Tot 20.00 uur volop vertier op het plein voor De Kentering met diverse tot rijdende discotheken omgebouwde vrachtwagens. Tijdens het pleinfeest wordt voornamelijk een mix tussen carnavalsmuziek en hardstyle gedraaid, dat samen met een hoop licht en geluid het evenement maakt tot een ultieme feestbeleving. Het thema van dit jaar is ‘De Alcoholympics’. Kleed jezelf daarom extra sportief! Jong en oud zijn welkom en de toegang is gratis! Na het pleinfeest is er vanaf 20.00 uur een afterparty in De Kentering met o.a. The Darkraver.

CarnavalsTOP 55
DJ Herman Hubers draait de door u gekozen platen weer aan elkaar op maandag 24 februari in Café- Zaal D’n Beer aan De Dorpsstraat. De eerste plaat start hij in om 18.55 uur om vervolgens rond middernacht bij de nummer 1 uit te komen. Vorig jaar was dat ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. Welke carnavalshit zal het dit jaar gaan worden? Stemmen kan op diverse carnavalevenementen of laat even een berichtje met uw favorieten achter op de facebook pagina van de CarnavalsTOP 55.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14743