Datum plaatsing: 01 februari 2020

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling doneert € 3.000 aan Stichting Leergeld


Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling doneert € 3.000 aan Stichting Leergeld


Geffen (Oss): Naast de vele goede doelen die Van Wanrooij jaarlijks ondersteunt, bracht het jubileumjaar in 2019 ook enkele bijzondere, lokale donaties. Zo mocht Jos IJzermans van Stichting Leergeld Maas & Leijgraaf een cheque van € 3.000 in ontvangst nemen. Jos: “Dit mooie bedrag gaan we gebruiken voor de aanschaf van schoolspullen, nieuwe fietsen en de contributie van sportclubs.”

Samen voor alle kinderen
Stichting Leergeld zet zich in voor kinderen die om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Hierdoor kunnen ze toch meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. “Wij bieden deze kinderen een springplank, waardoor zij opbloeien en eigenwaarde, kennis en vaardigheden ontwikkelen”, zegt Jos, die zich sterk maakt voor omgeving Maas en Leijgraaf. Namens de directie van Van Wanrooij werd op 29 januari de cheque aan hem uitgereikt. Het bedrag wordt door Leergeld gelijkmatig verdeeld over de 3 subdoelen.

Over Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
Al 50 jaar ontwikkelt en bouwt familiebedrijf Van Wanrooij met veel passie en toewijding woningbouwprojecten in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en de Randstad. Behalve woningen verkoopt Van Wanrooij ook keukens, badkamers en tegels die zijn te zien in het interactieve inspiratiecentrum in Waardenburg. Ons handelsmerk? Duurzame relaties, korte lijnen, ondernemerschap en innovatie. Dát maakt Van Wanrooij een daadkrachtige samenwerkingspartner.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17294