Datum plaatsing: 03 februari 2020 - Laatst gewijzigd: 03-02-2020 12:20:40

Een abonnement op de Volkskrant? Bekijk hier je opties


Een abonnement op de Volkskrant? Bekijk hier je opties


Regio (Regionaal): Heb jij wel interesse in een abonnement op de Volkskrant maar wil je daarvoor niet de hoofdprijs betalen? Dan heb je geluk, want je kunt nu profiteren van hele aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kun je bij Krantaanbiedingen.nl een abonnement afsluiten met meer dan 50% korting. Dat betekent dagelijks op de hoogte blijven van het laatste nieuws zonder dat je daar veel voor betaalt. Hier vind je meer informatie over de aanbiedingen bij de Volkskrant en kun je kiezen welke optie voor jou aantrekkelijk is.

Wat krijg je voor je geld?
Het voordeel van een abonnement bij de Volkskrant of een van de andere kranten is dat je nu kunt profiteren van heel veel korting, tot wel 57%. Maar wat krijg je voor het bedrag dat
je betaalt? Bij de Volkskrant heb je de keuze uit drie verschillende abonnementen:
- Volkskrant Jaarabonnement;
- Zaterdag PLUS abonnement;
- Digitale abonnement.

Volkskrant Jaarabonnement: een jaar lang genieten
Wil jij een jaar lang, elke dag op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Dan kun je kiezen voor het Jaarabonnement van de Volkskrant. Van maandag tot zaterdag valt de krant iedere ochtend op de mat en kan de dag goed beginnen. Je kunt de krant in je handen houden, maar je hebt ook digitale toegang. Dat betekent dat meerdere mensen tegelijk de krant kunnen lezen. Geen geruzie meer over wie het eerst aan de beurt is! Profiteer nu van maar liefst 57% korting op het abonnement en betaal wekelijks €6,50.

Elk weekend goed beginnen met het Zaterdag PLUS abonnement
Heb je doordeweeks geen tijd om de krant te lezen; dan is een Zaterdag PLUS abonnement zeker een goede optie. Op zaterdag krijg je een dikke krant die volstaat met nieuws, maar ook met interessante extra’s, verdiepingen en het magazine. Je blijft dus op de hoogte van nieuws uit binnen- en buitenland, maar ook sport en interessante columns. Een Zaterdag PLUS krant wordt ‘s ochtends bezorgd voor €4,50 per week in plaats van €8,50. Daarnaast heb je ook digitale toegang tot de krant.

Digitaal abonnement voor je smartphone of tablet
Wellicht heb je doordeweeks en in het weekend geen tijd om rustig de krant door te bladeren. Ook dan is er een goede oplossing: het Digitale abonnement van de Volkskrant. Hiermee heb je 24/7 toegang tot al het nieuws van de Volkskrant. Het gaat hierbij niet alleen om het laatste nieuws, maar ook om verdiepende artikelen die voor mensen zonder abonnement niet toegankelijk zijn. Een digitaal abonnement kost je wekelijks €3,50. Je hebt dan een jaar lang toegang tot alle producten van de Volkskrant.

De Volkskrant: kwaliteitskrant voor hoger opgeleiden
Samen met Trouw en NRC Handelsblad behoort de Volkskrant tot de Nederlandse kwaliteitskranten. Door de jaren heen heeft de krant heel wat veranderingen doorgemaakt. Vandaag de dag is de Volkskrant een krant die zich richt op hoger opgeleide jonge lezers. Met de krant ben je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Dit geldt voor nieuws in allerlei katernen, waaronder economie, cultuur en media, sport en wetenschap. Ook voor verdiepende achtergrondartikelen is de Volkskrant een goede keus.

Begin met een proefabonnement op de Volkskrant
Voordat je een jaarabonnement afsluit is het ook goed mogelijk om te kiezen voor een proefabonnement van vier weken. Voor €4 sluit je dit proefabonnement af. In deze periode kun je ontdekken of de Volkskrant bij jou past. Daarna kun je overgaan op het afsluiten van een jaarabonnement. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen en sluit voordelig een abonnement af bij Krantaanbiedingen.nl.




Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16033