Datum plaatsing: 02 februari 2020

Tweede Liths Muziekcafé


Tweede Liths Muziekcafé


Lith (Oss): Na een succesvolle en gezellige première krijgt het Liths Muziekcafé zijn eerste maandelijkse vervolg. Op de tweede zondag van februari zijn de deuren van het café in MFA De Snoeck weer om 14.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom om dan even binnen te lopen. Bezoekers kunnen dan genieten van een drankje en van de Blue Brayband.

Als op deze zondagmiddag de verveling weer een beetje toeslaat, dan brengt een trip naar het Lithse Marktplein uitkomst. Daar kan de sleur namelijk worden doorbroken in het Liths Muziekcafé. Luisterend naar de live muziek kan iedereen de zondagmiddag stuk slaan en samen enkele gezellige uurtjes doorbrengen.

Live muziek
De live muziek op 9 februari komt van de Blue Brayband. Deze achtkoppige band brengt een herkenbaar programma van klassiekers uit de popmuziek. Of zoals ze het zelf zeggen: ‘wij spelen graag coole classics’. De dame en zeven heren van de band brengen onder andere herkenbare muziek van The Eagles, Eric Clapton, Marvin Gaye en Norah Jones.

Vrij entree
Het Liths Muziekcafé is een initiatief van de Lithse fanfare. Elke maand wil de muziekvereniging muzikanten uit de regio een podium geven om op een informele en sfeervolle manier muziek te maken. Bezoekers hebben dan de mogelijkheid bij dit gezellige optreden aanwezig te zijn. Daarvoor kunnen ze vrij binnenlopen en in het café plaatsnemen. Op zondag 9 februari om 14.00 uur bestaat hiervoor dus opnieuw de gelegenheid.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16537