Datum plaatsing: 04 februari 2020

Lokale vertellers bij Verhalentheater in De Lievekamp


Lokale vertellers bij Verhalentheater in De Lievekamp


Oss (Oss): Op donderdag 13 februari vindt de eerste editie van het ‘Verhalentheater’ plaats. Enkele keren per seizoen wordt de Marag Zaal van theater De Lievekamp omgetoverd tot het decor voor deze bijzondere productie. In samenwerking met Bert Engelbart nodigt Theater van de Stad lokale verhalenvertellers uit.

In Oss en omgeving zijn er genoeg prachtige, ontroerende, spannende of grappige verhalen te vinden. Daarom is het ‘Verhalentheater’ in het leven geroepen, want mooie verhalen moeten worden verteld! Voor de eerste editie van het ‘Verhalentheater’ op donderdag 13 februari is het de opdracht aan de vertellers om een verhaal te vertellen van minimaal 10 en maximaal 15 minuten. Het mag een bestaand of zelfgeschreven verhaal zijn, een literair schrijfsel, een stukje geschiedenis, een spannend verhaal of wellicht een boeiend reisverslag. Liefhebbers van verhalen kunnen kijken, luisteren en genieten van de lokale vertellers tijdens deze eerste editie van het ‘Verhalentheater’.

Aanmelden en volgende edities
In maart en april volgen er verrassende nieuwe edities van het ‘Verhalentheater’, met ieder een eigen thema. Op donderdag 19 maart worden de vertellers uitgedaagd om een verhaal te vertellen in 120 woorden en op donderdag 23 april mogen vertellers een stuk te brengen in het Brabants dialect.
Meer informatie over het aanmelden als verteller is te vinden op lievekamp.nl

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de Theater van de Stad-productie het ‘Verhalentheater’ op donderdag 13 februari, aanvang om 20.15 uur in de Marag Zaal van theater De Lievekamp, zijn voor € 5- te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13588