Datum plaatsing: 07 februari 2020

Inloopavond nieuwbouw Centrumplan 2 Achterstraat


Inloopavond nieuwbouw Centrumplan 2 Achterstraat


Nistelrode (Bernheze): De verkoop van het nieuwbouwproject ‘Centrumplan 2 Achterstraat’ start waarschijnlijk in het voorjaar van 2020. Tijdens een inloopavond op dinsdag 11 februari informeert Jansen Bouwontwikkeling bewoners en belangstellenden over de woonhof.

Inloopavond
Op 11 februari bent u tussen 19.00 – 20.30 uur van harte welkom in zalencentrum De Hoefslag aan De Wan 1A in Nistelrode om de voorlopige bouwplannen te bekijken. Daarnaast is er alle ruimte tot het stellen van vragen aan vertegenwoordigers van de ontwikkelaar en de gemeente Bernheze. Tot vrijdag 21 februari ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis in Heesch.

Nieuwbouwproject
In Nistelrode (vlakbij de Laar en de Achterstraat) wordt nieuwbouwproject ‘Centrumplan 2 Achterstraat’ gebouwd. Aan het Hazenveld worden in totaal 20 woningen gebouwd. Aan een tweede woonhof aan het Hazenveld in Nistelrode – vlakbij het centrum en nagenoeg grenzend aan de landerijen van de Achterstraat – worden 6 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen gerea-liseerd. Bovendien is er ruimte voor 6 ruime bouwkavels. Ook starters komen aan hun trekken; 4 rijwoningen en 1 hoekwoning zijn voor hen bestemd. Via www.centrumplanachterstraat.nl houdt de ontwikkelaar u op de hoogte van de ontwikkeling.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13417