Datum plaatsing: 08 februari 2020 - Laatst gewijzigd: 08-02-2020 13:45:31

Ontwerp je eigen Vespa online


Ontwerp je eigen Vespa online


's-Hertogenbosch (Regionaal): Er zijn veel scooter merken met design teams die allerlei toeters en bellen verzinnen om de klant tevreden te stellen. Denk je dat jij het beter kunt? Je kunt bijvoorbeeld met papier-maché en verf van jouw scooter een roze eenhoorn maken. Ook is het mogelijk om een racemotor zoals die van Mario Kart serie na te bootsen Maar wat je ook gewoon kunt doen is de Fast & Furious scooterspeciaalzaak bezoeken en daar jouw eigen persoonlijke vespa ontwerpen. We zullen in dit artikel uit leggen hoe dit werkt.

Hetzelfde maar toch anders
Wat hebben Puch, Derbi, Aprilia, Gilera, Vespa en Zip scooters met elkaar gemeen? Dat ze allemaal gemaakt worden door Piaggio. Niet al deze merken komen origineel van dit Italiaanse merk, maar in de loop der jaren hebben ze wel flink wat merken opgekocht. De Vespa en Piaggio Zip scooters zijn ‘uit eigen keuken’, ze waren met name verantwoordelijk voor de originele ‘retro’ scooter die in 1946 nog helemaal niet retro was! Hoewel ze in de loop der tijd hun vlaggenschip zoveel mogelijk bij het oorspronkelijke design hebben gehouden, is er de laatste tijd wat veranderd in hun aanpak. Zo kun je via scooterspeciaalzaken zoals Fast&Furious je eigen Vespa online ontwerpen, precies zoals jij dat wilt. Hier is het recept voor een custom scooter:

Ontwerp je eigen Vespa online
Omdat fabrikant Piaggio uit Italië komt zullen we voor het gemak een pizza als voorbeeld nemen. Alle pizza’s hebben dezelfde bodem, het zijn de toppings die het verschil maken. Zoet, zout, vlees of vega. Hoewel het allemaal ronde schijven van brooddeeg zijn, hebben ze toch een andere uitstraling en smaak. Bij een Vespa ontwerpen gaan we uit van een basismodel Vespa Sprint, dit is één van de meeste populaire premium scooters die momenteel leverbaar is.

Standaard ‘smaken’
Net zoals je een standaard pizza Hawaii of een Quattro Formaggio kunt bestellen, is het ook mogelijk om een standaard-custom Vespa te kiezen. Dit zijn enkele voorbeelden uit de Fast&Furious webshop:

·Black on Black: Van top tot teen glanzend zwart inclusief achteruitkijkspiegels en velgen. Alleen het kenteken plaatje is niet zwart.
·Desert sand / Army green: Als je in camouflage wilt rijden kun je voor deze special editions kiezen. Met ‘Desert sand’ kun je langs de kust van Scheveningen rijden zonder dat iemand je ziet. Of juist wel, want deze custom scooters hebben volop interessante details die zeker de moeite waard zijn!
·Nardo Grey White Wall: Dit is misschien wel de meest retro-retro scooter die je kunt kopen met White Wall banden. Die hebben zo’n typische witte streep op de band. De combinatie van grijs, zwart en wit doet denken aan een oude film zonder kleur, een apart uiterlijk.

Of stel je eigen Vespa samen op basis van een groot assortiment aan onderdelen zoals:

·Lage of hoge windscherm
·Valbeugels aan alle kanten
·Mat lak in plaats van glanzend
·Velgen in de kleur van de body
·Angel Eye lamp met een bijzondere cirkel
·Een koffer voor een helm of als bezorgscooter
·Verwarmde handvatten voor aangename ritten in de winter

En vergeet ook niet een kettingslot, stuurslot of alarmsysteem om jouw unieke Vespa Sprint veilig te stellen. Mocht de totaalprijs je afschrikken moet je zeker even kijken naar de opties voor leasen of gespreid betalen.

Fast & Furious webshop
De webshop van Fast & Furious biedt vele mogelijkheden van vespa’s, tot driewielscooters, tot bezorgscooters tot elektrische scooters. Wilt u een scooter kopen? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop of bezoek één van de vestigingen in Nederland


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16574