Datum plaatsing: 15 februari 2020

Glasvezel in gemeente Oss


Glasvezel in gemeente Oss


Regio (Oss): In de gemeente Oss hebben de inwoners van Berghem en Teeffelen glasvezel. In Geffen zijn ze bezig met aanleggen. Andere inwoners, zo’n 75.000, hebben geen glasvezel.

Dat is niet helemaal verwonderlijk: onze gemeente heeft een groot grondgebied en veel (kleine) dorpen. Dat betekent heel veel kilometers glasvezel, ook waar weinig mensen wonen. Dat is een kostbare zaak voor bedrijven. Toch zijn er nu mogelijkheden. Hebt u belangstelling voor glasvezel in Oss? Zoek online naar providers waar u zich kunt aanmelden!

Waarom glasvezel?
Nederlanders gebruiken internet het meest van iedereen. Films, series of muziek streamen, pakketjes en boodschappen bestellen, supersnel gamen, verlichting of verwarming regelen via je mobieltje: steeds vaker gebruiken we internet bij dagelijkse dingen. Dat gebruik groeit elk jaar met 20 tot 40%. Het huidige netwerk kan dat binnenkort niet meer aan. Glasvezel is daarvoor op dit moment de oplossing. Het maakt uw huis klaar voor de toekomst: zonnepanelen koppelen aan internet, beeldbellen met de bank, colleges volgen op afstand, zorg op afstand, slimme deurbellen, ultra HD Tv, noem maar op. En dat geldt ook voor bedrijven: thuiswerken, wereldwijd zaken doen en robotisering zijn enkele voorbeelden.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13932