Datum plaatsing: 14 februari 2020

Leren vloer is stoer, sterk en strak


Leren vloer is stoer, sterk en strak


's-Hertogenbosch (Regionaal): Je verwacht het misschien niet, maar het is heel goed mogelijk: een vloer van leer.

Wie toe is aan een nieuwe vloer, zou eens verder moeten kijken dan slechts de standaard laminaatvloeren of de traditionele houten vloer. Er is zoveel meer mogelijk, en eentje pakken we eruit: de leren vloer.

Je leest het goed, een vloer van leer. Supersterk, schitterend om te zien en in heel veel stijlen verkrijgbaar. Was jij al een liefhebber van je leren handtas, dan kun je nu ook los op de vloer.

Ook met leer kun je eindeloos variëren

Leer is een natuurproduct. Sterk en stoer en vooral duurzaam. Juist daarom past een leren vloer heel goed in deze tijd en je kunt er eindeloos mee variëren. Natuurlijk is niet iedere leersoort hiervoor geschikt, maar daar weten de experts alles van.

Het is een ander soort leer dan waar je Cowboysbag van is gemaakt. Maar ook in dit geval is er te kiezen uit meerdere tinten, dessins en uitvoeringen. De vloeren worden gelooid met hete wax. Dat zorgt ervoor dat de vloer enorm sterk wordt en voor intensief gebruik geschikt is. Trouwens; het leer kan ook ingezet worden om een trap te bekleden.

Kies een leuke kleur voor in de kinderslaapkamer

Wil je een ander natuurproduct, maar kies je liever niet voor leer dan is een linoleumvloer een aanrader. Heel makkelijk schoon te houden. Bacteriën krijgen bij deze vloer geen kans. Voor mensen met bijvoorbeeld astma of andere stof-allergieën heel geschikt. Daarom ook super voor in een slaapkamer.

Linoleum is gemaakt van producten uit de natuur waaronder jute en hars en is daardoor heel erg duurzaam. Het leuke is dat je linoleum in alle mogelijke kleuren kunt krijgen. Als je kind dol is op z’n groen gekleurde Superdry rugzak dan kan dat ook de kleur van zijn slaapkamervloer worden.

Een linoleumvloer in de huiskamer kan eveneens. Het ziet er strak en rustgevend uit en ook hier geldt dat er een enorme keuze aan kleuren is.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18875