Datum plaatsing: 13 maart 2020 - Laatst gewijzigd: 13-03-2020 11:07:29

Expositie Sint Jozefoord: Kunst van De Hoogakker


Expositie Sint Jozefoord: Kunst van De Hoogakker


Nuland ('s Hertogenbosch): In samenwerking met de Kunstkring Nuland is bij Sint Jozefoord van 21 maart t/m 21 juni kunst te bewonderen van de groepen 4 en 6 van Basisschool De Hoogakker.

Deze kunstwerken, met als inspiratiebronnen de Oostenrijkse kunstenaar Hundertwasser en de Duits-Zwitserse kunstenaar Paul Klee, zijn gemaakt tijdens drie, door de kunstkring gegeven, workshops. Gedurende deze lessen hebben de leerlingen de kunstenaars leren kennen, werken van de kunstenaars besproken, geschetst en daarna hun eigen schilderij gemaakt. De expositie vormt de afsluiting van dit project.

De opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 20 maart 2020 om 15.00 uur. U bent van harte welkom bij Sint Jozefoord.

Update: Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zullen bij Sint Jozefoord in maart een aantal geplande evenementen, concerten en optredens niet doorgaan.

Enkele activiteiten gaan wel door, maar zijn alleen toegankelijk voor bewoners en familie.

Andere activiteiten gaan onder voorbehoud wel door, maar kunnen, indien de situatie veranderd, alsnog afgelast worden. Sint Jozefoord bekijkt per week welke maatregelen er genomen worden.

Houdt voor het actuele programma de website in de gaten.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27885