Datum plaatsing: 17 februari 2020

Carnavalsnummer van Sjef van Creij en Frank van Hoek in top 11


Carnavalsnummer van Sjef van Creij en Frank van Hoek in top 11


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Mede door jullie stemmen staat het carnavalsnummer van Sjef en Frank Hoek; 'In Brabant hebben we nooit genoeg' in de top 11 van Brabants beste carnavalskraker van 2020. Dit was voor Sjef het mooiste Valentijnscadeau ooit... Bedankt voor het stemmen!

Maar... het is nog niet klaar; vanaf heden moet er weer gestemd gaan worden, want het nummer met de meeste stemmen wordt DE carnavalskraker van 2020. Deze titel is een illusie, maar een plaats in de top 5 zou wel super zijn. Op dit moment (15 febr. 11.49 uur) staan ze op nummer 8.

Natuurlijk hopen we dat je nog een keer mee wilt stemmen op Frank en Sjef. Ga weer naar:
https://www.omroepbrabant.nl/kiesjekraker en zoek Frank Hoek & Sjef van Creij met 'In Brabant hebben we nooit genoeg' en klik op de stemknop aan het eind van de regel.

Als het goed is, moet je daarna je emailadres opgeven en ontvang je op dat emailadres een berichtje om je stem te activeren. Vergeet dus niet na het stemmen nog even naar je email te gaan om je stem te activeren! Ook nu kun je weer met ELK emailadres één stem uitbrengen. Heb je meerdere emailadressen, dan kun je deze dus allemaal één keer gebruiken om te stemmen.

Alvast bedankt voor het stemmen!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18940