Datum plaatsing: 19 februari 2020

Bijeenkomst in Vicki Brownhuis voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad)


Bijeenkomst in Vicki Brownhuis voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad)


Uden (Bernheze): Op donderdag 20 februari is er een bijeenkomst voor iedereen die (in)direct met kanker te maken heeft gehad. Ook naasten zijn welkom. De vrijwilligers van het Vicki Brownhuis ontvangen u en staan voor u klaar. U kunt in gesprek met elkaar om ervaringen uit te wisselen, tips over bepaalde onderwerpen krijgen, of alleen luisteren... U bepaalt zelf waar u behoefte aan heeft.

Kanker grijpt op allerlei manieren in op het leven van mensen, niet alleen op dat van de patiënt, ook op dat van hun naasten. De mensen van het Vicki Brownhuis zorgen voor een ongedwongen sfeer waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten zonder dat daar voorwaarden aan verbonden zijn.

Aanmelden is niet nodig, wie wil is tussen 10.00 - 12.00 uur van harte welkom in de instructieruimte op de eerste verdieping van Bernhoven in Uden, tegenover het restaurant van het ziekenhuis.

Het Vicki Brownhuis stelt zich ten doel om mensen die met kanker zijn geconfronteerd een steun in de rug te bieden. Getrainde vrijwilligers van het Vicki Brownhuis begeleiden de bezoekers op de manier die bij ieder persoonlijk het beste past.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29046