Datum plaatsing: 12 maart 2020

Kidstrail in De Maashorst: jeugd gaat sportieve strijd met elkaar aan in de bossen


Kidstrail in De Maashorst: jeugd gaat sportieve strijd met elkaar aan in de bossen


Oss (Oss): De tweede editie van de Maashorst Trailrun, die op zondag 5 april op het programma staat, is een evenement voor het hele gezin. Zo kunnen deelnemers kiezen uit trails van 5, 12 of 22 kilometer. En voor kinderen tot en met 12 jaar die wel van een sportieve uitdaging houden, wordt een speciale Kidstrail georganiseerd over 1 én 2 kilometer.

Stichting Maashorst Events en De Keien Atletiek zorgen op 5 april voor een uitdagend én mooi parcours waarbij iedereen de kans krijgt de mooiste plekken van De Maashorst te ontdekken. Start- en finishlocatie is Charme Camping Hartje Groen aan de Udensedreef in Schaijk. Voor de kinderen tot en met 12 jaar wordt een uitdagend parcours uitgezet. Dit jaar heeft de organisatie ook een kidstrail over 2 kilometer toegevoegd aan het programma. Om 13.00 uur gaat de Kidstrail van start, nadat de enige echte Docus de Das en Osje het startschot hebben gegeven. De kosten voor de Kidstrail bedragen €2,50, inclusief een mooi aandenken aan de Maashorst Trailrun. Inschrijven is mogelijk via www.maashorst-events.nl/trailrun.

Trailrunning
De Maashorst Trailrun is geschikt voor iedereen. Doordat deelnemers een volledig parcours over onverharde, soms heuvelachtige paden krijgen voorgeschoteld, is er een verschil met ‘normaal hardlopen’.

Naast de Kidstrail vinden op 5 april trailruns plaats over 5, 12 en 22 kilometer. Die gaan in de ochtend van start.

Business Trailrun
De Maashorst Business Trailrun is ook voor bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om sportief voor de dag te komen. Alle deelnemers aan de Maashorst Business Trailrun kiezen hun eigen afstand (5, 12 of 22 kilometer) en starten samen met de individuele lopers.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14521