Datum plaatsing: 23 februari 2020

Joyce van Geest Snèrtvrouwke van 2020


Joyce van Geest Snèrtvrouwke van 2020


Nuland ('s Hertogenbosch): Dit jaar was ’t Snèrtbal weer het toneel voor de verkiezing van ’t Snèrtvrouwke van ’t Jaor. De kookkunstenaressen Joyce van Geest, Nicole Verstegen en Sacha van Santvoort, deden allen een gooi naar deze prestigieuze titel.
Ieder van hen maakte 10 liter heerlijke snert naar eigen recept, welke tijdens ’t openingsbal van ’t Waoterrijkse carnaval werd geserveerd. Er werd door de vele gasten gretig geproefd en gestemd. Uiteindelijk ging Joyce van Geest met de eer aan de haal en zij mag zich heel 2020 Snèrtvrouwke van ’t Jaor noemen. Haar snert kreeg de meeste stemmen. Uit handen van Prins Robert d’n Uurste ontvingen alle deelnemers een bos bloemen. Joyce kreeg daarnaast een oorkonde en mooie sjerp en ze wordt bovendien tijdens één van de carnavalsdagen door d’n Hoogheid getrakteerd op een heerlijk ontbijt.
“We zijn ongelofelijk blij en trots dat deze Waoterrijkerse keukenprinsessen hun spontane medewerking verleenden om de carnavalsvierders ook dit jaar weer van heerlijke huisgemaakte snert te voorzien”, aldus veurzitter Johan van den Hanenberg.

Foto Marco Meulendijk
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15498