Datum plaatsing: 02 maart 2020

Waarom investeren in Bitcoin zo地 goed idee is


Waarom investeren in Bitcoin zo地 goed idee is


's-Hertogenbosch (Regionaal): Er zijn op dit moment ontzettend veel mensen die besluiten om cryptocurrency een kans te geven als investering. De reden hiervoor is vrij eenvoudig, het is namelijk een van de beste investeringen die je maar kunt maken. Maar wat zijn precies de voordelen van Bitcoin (en crypto in het algemeen)? En waarom zou ook jij hier zo snel mogelijk in moeten stappen? Om hier achter te komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

Bitcoin is inflatie resistant
Als je tien jaar geleden 100 euro zou hebben, zou het dan vandaag de dag meer waard zijn dan toen? Het antwoord is nee. Met de inflatie zou de koopkracht vandaag iets meer dan 89 zijn. Als je in 2010 100 in Bitcoin had gekocht, zou u nu meer dan 5.000.000 waard zijn. Deze prijsstijging is nog maar het begin, de Bitcoin-limiet van 21 miljoen is nog niet eens bereikt. Aangezien het maximale aanbod wordt bereikt, zal de snelheid waarmee Bitcoins worden geproduceerd vertragen totdat de 0 is bereikt. Wanneer deze limiet wordt bereikt, zullen er niet meer Bitcoins worden gemaakt, waardoor de prijs van Bitcoin nog sneller zal stijgen dan voorheen.

Hyperinflatie kan voorkomen worden
In de loop van de geschiedenis zijn veel normale valuta's door hun overheden overdrukt, waardoor ze in waardeloze stukken papier zijn veranderd. Dit kan nooit het geval zijn met cryptocurrencies, ze volgen strikte wiskundige regels die bij hun totstandkoming zijn opgesteld. Er zijn vaste algoritmen voor het slaan van nieuwe munten en iedereen kan op elk moment zien hoeveel er in omloop zijn en hoeveel er geslagen worden.

Het kan economische crisissen oplossen
In Venezuela bedroeg de inflatie dit jaar alleen al in juli 26%. De inwoners van Venezuela gebruiken Bitcoin in plaats van de waardeloze bankbiljetten die hun overheid drukken drukken. Bitcoin wordt gebruikt om voedsel op straat te kopen, omdat de overheid crisis winkeliers heeft die manden met geld wegen voor de boodschappen. Zo zijn er nog veel meer landen die mogelijk geholpen kunnen worden door het gebruik van de Bitcoin en andere crypto om hu crisis aan te pakken. Het is dan ook niet zo raar dat er zoveel overheden zijn die besluiten om ook eens te kijken naar de mogelijkheden van onder andere de blockchain technologie. Door de vele voordelen is het immers een prima keuze.

Investeren is super toegankelijk
Het investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies is een van de meest eenvoudige dingen die je maar kunt doen. het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken op een exchange en een bepaald bedrag storten. Mocht je nog meer rendement willen behalen dan is het overigens ook mogelijk om eens te kijken naar een Bitcoin robot zoals Bitcoin Future. Door deze robots ben je in staat om met slimme algoritmes aanzienlijk veel winst te boeken. Sommige mensen kunnen met een robot tot wel 300% behalen op hun investering.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17027