Datum plaatsing: 12 maart 2020 - Laatst gewijzigd: 12-03-2020 11:18:59

Spaar nu voor Be-Quick korfbalplaatjes bij Albert Heijn Nuland


Spaar nu voor Be-Quick korfbalplaatjes bij Albert Heijn Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Goed nieuws voor korfballiefhebbers: vanaf maandag 2 maart krijg je bij Albert Heijn Nuland Be-Quick korfbalplaatjes. In totaal zijn er 278 korfbalplaatjes met spelers, coaches, teamfoto's en recreanten te verzamelen.

Feestelijke Kick-off
Afgelopen zaterdag werd het eerste verzamelalbum overhandigd aan de korfbalclub door ondernemers John Zwanenberg en Rianne Rovers. Daarna konden alle clubleden hun eigen gratis gepersonaliseerde album ophalen in de winkel. “In de voorbereiding hebben we al gemerkt dat de korfbalclub een geweldig team enthousiaste vrijwilligers heeft. We zijn
er van overtuigd dat deze unieke actie tussen Be-Quick en Albert Heijn Nuland een prachtig verzamelalbum heeft opgeleverd, waar alle spaarders nog lang van kunnen genieten” vertelt Rianne.

Allebei jarig
Bijzonder is dat de korfbal club en de winkel beide jarig zijn. Zo viert Be-Quick dit jaar haar 70-jarig jubileum en bestaat Albert Heijn in Nuland alweer 85 jaar. De onderlinge band tussen Be-Quick en Albert Heijn Nuland is al jaren hecht. “Een aantal leden van Be-Quick zijn als medewerker bij Albert Heijn Nuland in dienst” vertelt John. Er zijn in het verleden al meer acties geweest zoals een verzamelalbum in 2012, Be-Quick ballen en handdoeken.

Verzamel alle toppers van Be-Quick
Bij iedere €10,- aan boodschappen krijgen klanten een setje van vier korfbalplaatjes. In maart en april zijn er regelmatig ‘spaarversnellers’, producten waarbij klanten extra korfbalplaatjes krijgen. Het verzamelboek is verkrijgbaar voor € 4,95. De spaaractie duurt tot en met zondag 12 april.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26685