Datum plaatsing: 14 maart 2020 - Laatst gewijzigd: 15-03-2020 14:25:14

St Cecilia’s muziekbattle


St Cecilia’s muziekbattle


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Update: Dorus Langenhuizen Trofee afgelast door CORONAVIRUS

Het zijn momenteel rare tijden in de wereld, in Nederland en met name in Brabant.

Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal de Dorus Langenhuizen Trofee - die gepland stond op zondag 22 Maart - niet doorgaan !

Wij hopen dat iedereen gezond van lijf en leden blijft in deze periode.

Hopelijk op een later moment zullen wij U muzikaal ontmoeten bij een nieuwe editie van de Dorus Langenhuizen Trofee.


Wie wint dit jaar de DLT trofee? Zijn het de aanstormende talenten of de oude muziekrotten? Zondag 22 maart is het weer zover. Dan strijden de leden van muziekvereniging St. Cecilia Rosmalen om de Dorus Langenhuizen Trofee kortweg DLT. Dit muziekconcours voor solisten, duo’s en ensembles zorgt ieder jaar weer voor ontroerende, spannende en verrassende momenten.

Het deelnemersveld is ook dit jaar gevarieerd: leden van de slagwerkgroep, leden van de orkesten Mini Stars, Young Stars, Next Generation en de Harmonie. Van beginner tot vergevorderd: iedereen probeert het de jury zo moeilijk mogelijk te maken.

Wil je ook graag muziek gaan maken maar weet je nog niet met welk instrument? Dan is St. Cecilia’s muziekbattle een uitstekende manier om kennis te maken met de verschillende blaasinstrumenten. We vertellen je er graag meer over. Je bent van harte welkom, zondag 22 maart, aanvang 10.30 uur in studio 2 van Perron 3.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27479