Datum plaatsing: 15 maart 2020 - Laatst gewijzigd: 15-03-2020 14:30:57

Informatiebijeenkomst Oerfestival De Maashorst 2020


Informatiebijeenkomst Oerfestival De Maashorst 2020


Nistelrode (Bernheze): Update: De informatiebijeenkomst van 23 maart wordt verschoven tot na 31 maart. Een nieuwe datum volgt binnenkort via deze nieuwbrief. Degene die zich al hebben aangemeld, ontvangen per mail een update met de nieuwe datum.

We kijken terug op twee succesvolle edities Oerfestival De Maashorst. Er waren meer dan 10.000 bezoekers. Ook dit jaar organiseren we weer een festival in de herfstvakantie. Met veel activiteiten in en om de natuur van de Maashorst. Wil je dit keer meedoen? Kom dan naar de bijeenkomst op maandag 23 maart van 20.00 uur tot 21.00 uur in Natuurcentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode. Inloop is vanaf 19.30 uur.

Meld je aan!
Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan aan! Geef daarbij ook aan met hoeveel personen je komt via info@oerfestivaldemaashorst.nl onder vermelding van aanmelden informatiebijeenkomst.

Stoer en spannend
Met Oerfestival de Maashorst nodigen we inwoners en bezoekers uit om De Maashorst te beleven op haar best; stoer, spannend, ruw en echt! Klimmen en klauteren, muziek en theater, sport en spel, maar ook excursies, demonstraties, workshops en natuurlijk proeven van lekkers uit de streek. Team De Maashorst programmeert het festival dit jaar op 3 locaties;
- Zondag 18 oktober: Bedafse Bergen, Uden
- Woensdag 21 oktober: Natuurcentrum de Maashorst, Nistelrode
- Zaterdag 24 oktober: Herperduin, Herpen
We willen het festival de komende jaren verder laten groeien naar een festival vóór en dóór De Maashorst. Er zijn diverse mogelijkheden voor ondernemers en organisaties om aan te sluiten.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16394