Datum plaatsing: 10 maart 2020

'Een zware pijp roken'!


'Een zware pijp roken'!


Oss (Oss): Vanwege een melding van een mogelijke hennepkwekerij hielden wij vanmorgen een actie op de Duivenstraat te Oss. Rondom een schuurtje zou al geruime tijd een hennepgeur hangen.

Het duurde even voordat er gereageerd werd op het aanbellen. Dat dit even duurde kwam omdat de bewoonster een grijze pvc-pijp uit het raam, aan de achterzijde van de woning, naar buiten wilde gooien. Dit werd opgemerkt door een collega.

Na hard bonzen op de deur maakte ze alsnog open. Toen we haar confronteerde met het bovenstaande haalde ze een rode kaars tevoorschijn en wilde ze ons laten geloven dat deze kaars hetgeen was dat ze naar buiten wilde gooien. Heel logisch natuurlijk!

De vordering tot het uitleveren van alle verdovende middelen leverde na enige tijd toch de bewuste pvc-pijp op. In deze pijp zaten 23 snowseals met cocaïne.

De zoeking die daarop volgde leverde nog een gebruikershoeveelheid softdrugs, zijnde hasj en wiet, en een boksbeugel op.

Tegen de bewoonster zal een strafrechtelijk dossier opgemaakt worden. De gemeente kan daarnaast bestuursrechterlijk optreden. Dit kan er voor zorgen dat de woning tijdelijk wordt gesloten.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21148