Datum plaatsing: 17 maart 2020

Donderdag 2 april. Duurzaam Wonen SpreekuurOss (Oss): Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doe je dat? Wat is mogelijk met jouw woning? Wat kun je nu doen met het oog op de toekomst? Waar moet ik beginnen met isoleren, leggen van zonnepanelen? Met deze vragen kan de adviseur van energieloket Brabant Woont Slim jou helpen. Op donderdag 2 april van 18.00 – 20.00 uur is er een Duurzaam Wonen Spreekuur. Dit spreekuur is in het gemeentehuis en is gratis.

Eerste donderdag van de maand
Op de eerste donderdag van de maand is er een Duurzaam Wonen Spreekuur. In een gesprek van een half uur geeft de adviseur terugkoppeling op jouw vraag over uw woning. Of het nu om isoleren of om zonnepanelen gaat, jouw overwegingen kun je aan deze expert voorleggen.

De spreekuren zijn op de volgende donderdagen: 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december.

Vooraf inschrijven
Voor het spreekuur moet je je inschrijven, dat kan tot dinsdag 31 maart 15.00 uur op www.brabantwoontslim.nl/spreekuuross.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16584