Datum plaatsing: 08 april 2020

Verlaten plaats ongeval


Verlaten plaats ongeval


Oss (Oss): Afgelopen zondag, rond de klok van 02.00 uur, kregen wij een melding van een ongeval op de Singel 1940-1945. Een 23-jarige inwoonster uit Oss had meerdere paaltjes en een hekwerk uit de grond gereden.

Mevrouw rook naar alcohol en werd meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Verschillende getuigen hadden haar namelijk zien rijden. Op het bureau blies ze 655 ug/l en dus werd haar rijbewijs ingevorderd. Verder zal het CBR mogelijk besluiten dat de bestuurster een cursus alcohol en verkeer moet volgen.

Op het bureau bleek dat deze bestuurster ook al een ongeluk had veroorzaakt op de Orseleindstraat. Daar had ze een lantaarnpaal uit de grond gereden en een stilstaande auto geraakt. Door deze eigenaresse werd aangifte gedaan van verlaten plaats ongeval. Naast het rijden onder invloed wordt ook dit aan de verdachte ten laste gelegd.

Toen ze vanaf het politiebureau werd heengezonden zagen andere collega's haar gevaarlijk over de weg zwalken. Een advies om op het trottoir te lopen of iemand te bellen die haar op zou halen leverden de collega's nog de nodige beledigingen en verwensingen op. Ze hebben haar maar geadviseerd om haar roes uit te slapen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21023