Datum plaatsing: 10 april 2020

Online bijeenkomst vakantiekrachten voor woongroepen van Kentalis


Online bijeenkomst vakantiekrachten voor woongroepen van Kentalis


Gestel (Sint-Michielsgestel): Voor de woongroepen in Sint-Michielsgestel en omgeving is Kentalis op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten. Daarom organiseren wij op 16 april en 7 mei een informatiebijeenkomst. Vanwege het coronavirus zijn deze online! Studenten met een zorg gerelateerde opleiding zijn van harte welkom.
Tijdens deze online bijeenkomst krijgen de kandidaten een beeld van het werken op de woongroepen, van onze bijzondere bewoners en de vacatures. Daarnaast kunnen we elkaar beter leren kennen en achterhalen of er een ‘klik’ is.

Wie wonen er bij Kentalis?
Kentalis heeft woongroepen in Sint Michielsgestel, Vught en Schijndel. De woongroepen bestaan uit zes tot acht cliënten. Hier wonen mensen met een meervoudige communicatieve beperking. Daarnaast is vaak ook sprake van andere problematieken zoals autisme, syndromen, medische kwetsbaarheden en doofblindheid. De verschillende groepen sluiten zoveel mogelijk aan bij de vraag van de bewoners, wat varieert van intensieve 1 op 1 begeleiding tot beleving en sfeer op groepsniveau.

‘Het maakt me trots als ik zie dat het goed gaat met een cliënt’
Werken op de woongroep is leuk en afwisselend. ‘Een cliënt die geniet van een wandelingetje of een ritje op de fiets. Daar doe ik het voor.’ Pedagogisch behandelaar Stephanie Bekken geniet van haar werk bij een woongroep in Sint-Michielsgestel. ‘Het maakt me trots als ik zie dat het goed gaat met een cliënt. Dat ze de wereld een beetje aan kunnen en hun dag een goede invulling heeft. Daarbij heb ik een heel fijn team met lieve en fijne collega’s, waarin we de zorg samen dragen.’

Algemene informatie
Datum: Donderdag 16 april of 7 mei 2020
Tijdstip:16.00-16.30 uur
Locatie: online
Aanmelden: Kijk op www.kentalis.nl/evenementen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27566