Datum plaatsing: 10 april 2020

Man uit Rosmalen vast voor overdracht 80 kilo MDMA


Man uit Rosmalen vast voor overdracht 80 kilo MDMA


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De observatie van een verdachte overdracht van big shopper tassen dinsdag heeft geleid tot de aanhouding van twee verdachten. Het betreft een 50-jarige man uit Egmond aan Zee en een 49-jarige man uit Rosmalen. De rechter-commissaris in Den Bosch heeft zojuist de bewaring bevolen voor 14 dagen.

De observatie begon dinsdag in Egmond aan Zee. De politie observeerde de overdracht van big shopper tassen, omdat daarin vermoedelijk verdovende middelen zaten.

Op de A2 zette de politie voorts een auto stil voor controle, omdat die auto vermoedelijk betrokken was bij de overdracht van de big shopper tassen. In de tassen in de auto bleek een hoeveelheid van ongeveer 80 kilo aan MDMA brokken te zitten, waarop beslag is gelegd. De bestuurder van de auto is aangehouden.

De verdachte uit Egmond aan Zee, die de big shopper tassen had overgedragen, kon niet gelijk worden aangehouden. De man is woensdag alsnog aangehouden.

Dinsdag zijn twee doorzoekingen verricht, eerst in Egmond aan Zee en later in Rosmalen. Op beide adressen zijn gegevensdragers in beslag genomen. In het huis in Egmond aan Zee heeft de politie bovendien beslag gelegd op administratie, dure horloges en diverse elektronische apparatuur.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23606