Datum plaatsing: 10 april 2020

Elke maandag PunT NL op ROS Radio


Elke maandag PunT NL op ROS Radio


Nuland (Regionaal): PunT NL is een radio programma dat sinds september 2018 elke maandag te beluisteren is op ROS Radio. PunT NL wordt gemaakt door Bertie Roovers. De oud-luisteraars van Radio Vladeracken, de voormalig omroep van de gemeente Maasdonk zullen dit programma wel kennen, want daar waren vanaf 2001 al zo’n 600 afleveringen te horen. Na het stoppen van Vladeracken verhuisde het programma naar Berlicum, waar het 3 jaar op de lokale zender te horen was, en nu dus bij ROS Radio.
In PunT NL komen wekelijks diverse nieuwe Nederlandse platen voorbij, en ze moeten daarvoor langs de “PunT NL Keurmeester”, alleen de beste Pop en Rock muziek van Nederlandse bodem is goed genoeg.
Daarnaast elke week een terugblik in de Top 40 met 2 platen uit hetzelfde jaar, en de PunT NL Klassieker. Deze wordt altijd al een paar dagen voor de uitzending bekend gemaakt op de FaceBook pagina van PunT NL.
Bertie heeft zijn stekje gevonden in de studio in Rosmalen, en vind het leuk om wekelijks een artiest in het programma te halen voor een interview, of het nu landelijk bekende of regionaal beginnende bands betreft maakt hem niks uit.
“Ik hoop dat steeds meer radio liefhebbers ROS Radio weten te vinden zodat we in de toekomst uit kunnen groeien naar een sterke regionale zender, waar plaats is voor leuke programma’s met muziek en informatie voor de omgeving, want daar ontbreekt het op dit moment wel aan in ons woon- en leefgebied.” aldus Bertie.

PunT NL is elke maandag te beluisteren via ziggo kanaal 43, ros-tvkrant.nl en ros-radio.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29234