Datum plaatsing: 10 april 2020

Voor Paasweekend extra maatregelen coronavirus gemeente 's-Hertogenbosch


Voor Paasweekend extra maatregelen coronavirus gemeente 's-Hertogenbosch


's-Hertogenbosch (Regionaal): Vanwege het Paasweekend, het mooie weer en de te verwachte drukte sluiten we uit voorzorg de parkeerplaatsen aan de Oosterplas en Pettelaarse Schans/Zuiderplas af voor autoverkeer. Dit vanaf morgen, vrijdag 10 april om 7.30 uur. Na het Paasweekend kijken we of de parkeerplaatsen weer open kunnen.

Er worden matrixborden ingezet bij het Bossche Broek, Pettelaarse Schans/Zuiderplas, Prins Hendrikpark, Bossche Woonboulevard en Intratuin/Gamma Rosmalen.

Belangrijke trekkers op de Bossche Woonboulevard, zoals Mediamarkt en BCC zijn 1e en 2e Paasdag gesloten. 1e Paasdag zijn alle winkels gesloten. De openingstijden op 2e Paasdag worden zoveel mogelijk beperkt. Het parkeerdek van Mediamarkt en het parkeerterrein aan de achterzijde van Mediamarkt worden op 2e paasdag afgesloten. De Bossche Woonboulevard neemt zelf aanvullende maatregelen: verkeersregelaars en extra beveiliging wordt ingezet.

Op de dijken worden borden geplaatst met de tekst: afstand 1,5 meter. Dit om een signaal af te geven naar motorrijders en wielrenners om afstand te houden.

Daarnaast zijn er in de verschillende natuurgebieden, parken en andere ‘hotspots’ borden geplaatst om bezoekers te wijzen op dat we alleen Samen het coronavirus onder controle krijgen.

Onze boodschap voor dit Paasweekend en de komende mooie lentedagen is: Blijf zoveel mogelijk thuis en geniet van de zon in je tuin of op je balkon. Alleen samen krijgen we corona onder controle.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22253