Datum plaatsing: 14 april 2020

U vraagt en wij draaien


U vraagt en wij draaien


Rosmalen ('s Hertogenbosch): ROS Radio gaat de komende maanden aan de slag met een Jukebox Top 100 die door Herman Hubers en Joep van der Plas is samengesteld. De luisteraar wordt uitgedaagd om uit die honderd nummers een eigen Top 10 te maken. Daar mogen trouwens gerust ook nummers in voor komen die de luisteraar zelf inbrengt. ROS Radio zal regelmatig gasten uitnodigen die gevraagd wordt om toe te lichten waarom zij hun Top 10 de mooiste vinden.
Een extraatje bij dit initiatief is dat speciaal ook aan senioren wordt gevraagd een Top 10 in te sturen. Dat heeft alles te maken met de Bonte Theatertrein die op 25 september in Perron-3 gaat rijden. Op verzoek van Hevo wordt er die dag op de middag en de avond voor alle senioren in Rosmalen een heel gevarieerd theaterprogramma gebracht met volop zang, dans en muziek en zeker ruimte voor humor. Een belangrijk aandeel in dat programma is toebedacht aan de band van Diana Huismans, MemoryLane welke helemaal bestaat uit professionele muzikanten.
En, daar komt het, die band is in staat om de mooiste nummers uit alle Top 10’s die bij de ROS binnenkomen live te spelen. Dus aan alle senioren – en dat ben je al vanaf 55 – de uitdaging om een mooie Top-10 in te vullen op het contactformulier van www.rosradio.nl.
Met in het vooruitzicht dat veel nummers live te horen zijn op 25 september. Daar moet je dan wel nog een kaartje voor kopen, daarover en over de inhoud van het programma, later meer.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.25946