Datum plaatsing: 10 april 2020

Wasboxen bij Autocare in Lith


Wasboxen bij Autocare in Lith


Lith (Oss): In steeds meer gemeenten mag de auto niet meer op straat gewassen worden. Dit om te voorkomen dat de chemicaliën van het autowassen in het grondwater terecht komen. Om deze reden hebben Autocare Lith en 3-P Carwash b.v de handen ineen geslagen. Dit resulteerde in een tweetal wasboxen bij Autocare in Lith.

Wilt u uw auto of motor wassen, dan kunt u terecht bij één van de twee wasboxen, waar u één of meerdere wasprogramma’s kunt selecteren. Het naspoelen van de auto of motor gebeurd met osmose-water, waardoor de auto of motor vlekvrij opdroogt. Er hoeft dus niet meer gezeemd te worden. De borstels laten geen sporen achter op de auto. Dit is dus echt wassen zonder krassen.
Verder zijn de wasboxen voorzien van milieu besparende voorzieningen. Zo zijn de gebruikte shampoos biologisch afbreekbaar. Voordat het afvalwater in het riool terechtkomt, ondergaat het een extra behandeling. Eventuele olieresten worden verwijderd en afzonderlijk verwerkt. Het milieu was een belangrijk aandachtspunt bij het plaatsen van de wasboxen.
De wasboxen staan op het terrein van Autocare aan het Wargaren 66 te Lith. Makkelijk bereikbaar vanaf de Provinciale weg tussen Lith en Maren Kessel. Lekker dichtbij voor de inwoners van de gemeenten Lith, Lithoijen, Maren Kessel, Teeffelen, Oijen en ‘t Wild!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15215