Datum plaatsing: 15 april 2020

Beste sim only providers in 2020


Beste sim only providers in 2020


's-Hertogenbosch (Regionaal): Ben je het beu om iedere maand veel geld neer te tellen voor jouw smartphoneabonnement? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Je betaalt namelijk vaak een hoog bedrag, terwijl je vaak lang niet jouw volledige bundel gebruikt. Je kunt jouw abonnement in dat geval naar beneden bijstellen, maar je kunt ook kiezen voor sim only. Je betaalt dan aanzienlijk minder per maand, maar je krijgt geen toestel bij zo’n abonnement. Wil je de overstap maken? Wij helpen je hier de beste sim only provider in 2020 te vinden!

De prijs voor sim only
We haalden hierboven al aan dat een sim only abonnement aanzienlijk goedkoper is dan een abonnement met toestel. Voordat je een contract afsluit bij een sim only provider, moet je echter weten dat er ook hier vaak verschil in de prijs zit. Zo betaal je bij de ene provider aanzienlijk meer dan bij de ander. Volgens Goedkoopste-simonly.com doe je er dan ook goed aan altijd een vergelijking te maken. Op deze manier zie je namelijk direct hoeveel je per maand kwijt bent voor een sim only abonnement. Kijk echter niet alleen naar de prijs. Je moet namelijk ook letten op de inhoud van de bundel. Deze kan namelijk ook verschillen per provider.

Hoe zit het met internet?
Internet maakt tegenwoordig standaard deel uit van een sim only abonnement. Je krijg dus niet alleen belminuten en sms’jes, maar ook data. Heb je hiervoor jarenlang bij KPN gezeten en was je zeer te spreken over de internetsnelheid? Dan wil je hier natuurlijk het liefst niet al te veel op inleveren. Gelukkig hoeft dat ook niet. Er zitten tegenwoordig namelijk genoeg sim only providers op het KPN netwerk. Je geniet in dat geval natuurlijk net zoveel voordelen als een KPN-klant. Alleen doorgaans tegen een voordeliger tarief.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21880