Datum plaatsing: 16 april 2020

Trend of mode? Leer is altijd goed


Trend of mode? Leer is altijd goed


's-Hertogenbosch (Regionaal): Leren broeken zijn dan weer in en dan weer uit. Voor een leren jack geldt hetzelfde. Leren tassen mogen er echter altijd zijn. Tijdloos of trendy, ze tonen altijd stijlvol als je ze goed combineert met je outfit. Een aantal voorbeelden.

De tijd dat leren tassen louter door kantoorklerken werd ingezet ligt ver achter ons. Een laptop of tablet wordt steeds vaker in een leren sleeve opgeborgen en de tas? Met een exemplaar van leer zit je altijd goed.

Zelfs de leren schooltas is al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waren altijd canvas tassen de hit onder scholieren, leer is helemaal van nu. Een DSTRCT tas als schooltas. Het is!

Geïnspireerd op de stijl van de indianen

Anno 2020 gaan we het liefst voor leer met een verhaal zoals de tassen van Micmacbags dat hebben. Van oorsprong ontworpen door een wereldreiziger die zich liet inspireren door de leerbewerking van indianen. Dat dat nog altijd veel mensen aanspreekt, is duidelijk. Van een New Nevajo schoudertas tot een Colorado laptoptas. Deze tassen hebben een historie als het om het ontwerp en het materiaal gaat.

Met leer is wel iets aan de hand. Als je een leren broek, jas, tas en laarzen aantrekt, kan het overdone zijn. Dan neigt het naar ordinair. De kunst zit ‘m in de juiste combi van stoffen en leer, zodat het geheel in balans is. Dan creëer je een eigen stijl waar menig fashion-liefhebber jaloers op zal zijn.

Heuptas is mode, in leer een blijvertje

Over fashion gesproken. Er past geen laptop in, maar dat mag de pret niet drukken als je kiest voor een leren heuptasje. Het is echt de mode van nu. En een evergreen als je kiest voor een leren exemplaar.

Je draagt een heuptas op je heupen, om je heupen of zelfs crossbody. De een draagt het bij een jeans, de ander om een colbertjasje heen. Of om een dikke lange trui. Absoluut fashionable en je kunt in zo’n heuptasje vaak meer kwijt dan je in eerste instantie denkt. In ieder geval je sleutels, zonnebril, portemonnee en smartphone.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19240