Datum plaatsing: 07 mei 2020

Babel opent Afhaalbieb bij Perron-3


Babel opent Afhaalbieb bij Perron-3


Rosmalen ('s Hertogenbosch): We staan allemaal weer te trappelen om te beginnen en dat merk ik aan iedere reactie die ik krijg als we weer een kleine bijdrage kunnen leveren. Sinds woensdag 29 april zijn we voorzichtig open voor Babel. Nu we allemaal nog wat langer thuis moeten blijven is het fijn om nieuwe boeken in huis te hebben. Daarom heeft Babel de Afhaalbieb geopend! Bij de Afhaalbieb kun je een verrassingstas met boeken lenen. In elke tas zitten vijf boeken, binnen een bepaald genre. Een verrassingstas voor jezelf of je kind en haal het af op een afgesproken tijd. Natuurlijk allemaal op veilige afstand en volgens de richtlijnen. Je ziet het, geen hopeloos vooruitzicht maar juist een hoopvol en gedreven instelling en dat is fijn om te constateren.

Volop anticiperen
Nu iedereen zijn of haar thuisklus lijstjes bijna af heeft is er ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven en die komen dagelijks voorbij in de mail of App. “Hoe gaan we straks om met de veiligheid van onze bezoekers en die van ons? Wat doen we met looproutes en hygiëne? Plexiglas schermen bij de receptie en bij de bar? Afstandsstickers op de vloer?” Daar zijn we volop mee bezig dus dat wakkert het verlangen ook aan om weer te beginnen.
Rond 12 mei weten we hoe de nieuwe richtlijnen eruitzien na 19 mei dus dan kunnen we toetsen of onze hoop realistisch is. Mocht het toch nog langer gaan duren om de deuren weer te openen dan hebben we altijd ons verlangen nog.
Dagelijks houden we onze uitgaven, regelingen, inkomsten en subsidies nauwlettend in de gaten en hier varen we niet op hoop maar op zekerheid en dat is goed. Wat ook een gerust gevoel geeft is dat de uitzendorganisatie voor horecapersoneel waar wij mee werken, goed zorgt voor onze horecacollega’s.
Ik verlang ernaar om gebruikers, bezoekers en collega’s, dus jullie allemaal weer samen te zien en ik hoop tot snel.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29147