Datum plaatsing: 07 mei 2020

Kosteloos telefonisch verzekeringsadvies over Covid-19


Kosteloos telefonisch verzekeringsadvies over Covid-19


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Het lustrum dat we op 1 januari 2020 zijn ingegaan had zo’n mooie mijlpaal moeten zijn. Voor ons kantoor met een naamswijziging die resulteerde in Senders & van Balsfoort Advies. Maar ook met veel andere leuke dingen in het vooruitzicht. Het EK- voetbal dat met ons Oranje gespeeld zou worden en de Olympische Spelen die op de agenda stonden. En behalve sport was er voor de meesten van ons de uitdaging om samen verder te bouwen aan onze economie in ons mooie land.

Door Dré van Balsfoort en Tom Senders,
directie Senders & van Balsfoort Advies


De werkloosheid was nog nooit zo laag in Nederland, er was zelfs sprake van hoogconjunctuur. Een voortdurende kopzorg was en is de huisvesting in ons land. Er zijn nauwelijks huurwoningen en prijzen van koopwoningen zijn voor veel starters onbetaalbaar geworden. Maar los daarvan hadden we over het algemeen toch best een fijn leventje. Er werden vakanties geboekt, regelmatig buiten de deur in restaurants eten was voor velen vaste prik en een avondje theater zat er voor de meesten ook nog wel in.

Opeens boem
Totdat we enkele weken geleden uit het niets een pandemie over ons heen kregen in de vorm van COVID-19. Al snel werd duidelijk dat dit virus een schok veroorzaakt voor onze samenleving zoals wij die kennen. Niet alleen in maatschappelijk en sociaal opzicht maar uiteraard daardoor ook voor onze economie. De overheid doet er alles aan om onze economie financieel zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook wij als Rosmalens verzekeringskantoor willen lokale bedrijven en particulieren helpen met al hun vragen over hun verzekeringskwesties welke gerelateerd zijn aan het COVID-19 virus.
Inmiddels hebben we verschillende mensen en bedrijven al goed kunnen helpen met hun vraagstukken. Vragen als: ‘’dekt mijn reis- en annuleringsverzekering de kosten voor het annuleren van mijn reis vanwege het virus, hoe zit het met mijn aansprakelijkheid wanneer ik als restaurant ook thuis ga bezorgen, wat als ik als ZZP’er arbeidsongeschikt raak door het virus of hoe kijkt mijn ziekteverzuim verzekeraar naar eventuele ziekmeldingen van mijn personeel vanwege het coronavirus?’
Allemaal vragen waar u misschien tegenaan loopt en waar u zelf het antwoord niet direct op weet. Senders & van Balsfoort Advies helpt u graag dus mocht u ook antwoord willen op uw vragen neem dan contact met ons op, tel.073-5222555. Kosteloos proberen wij uw vragen telefonisch zo goed mogelijk te beantwoorden, zodat u hiermee wat gemakkelijker op weg wordt geholpen in deze moeilijke tijd.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17229